You are currently viewing sewa kereta

sewa kereta

Sewa kereta golftrans, merupakan jururunding pakej lawatan Bandung, Bandung-Jakarta, dan kota koata besar lain nya,Sewa Kereta Bandung.

Bandung as a result destinasi utama kedua di Indonesia, selepas Bali. because Bandung mempunyai pelbagai tempat pelancongan alam semula jadi yang cantik dan berhawa sejuk. because Bandung menjadi begitu menarik untuk diterokai.

Besides Bandung juga sangat terkenal dengan syurga membeli belah dan kuliner. because Bandung, merupakan antara pusat kilang textile terbesar di kawasan Asia.

even more pelancong tempatan dari pelbagai negri yang ada di Indonesia. Bandung juga ramai dikunjungi oleh pelancong dari luar negara. like Malaysia, Singapore, Brunei Darussalam, Arab, and also masih banyak lagi.

Di Pasar Baru, Anda boleh mendapatkan produk like a kain ela, kain lace, kain batik, kain sulam, langsir, baju kebaya, telekung many moore dengan harganya berganda-ganda murahnya berbanding dengan di Malaysia.

Bagi peminat barangan kulit asli, anda boleh mendapatkannya di Garut or Jalan Cibadayut dengan harga yang berpatutan.

Anda juga bole datang terus ke rumah kilang kain sulam terbaik dan model terbaru dengan harga sangat murah

Melalui khidmat agensi pelancongan golftrans, Anda boleh menikmati layanan terbaik dengan harga dan pakej yang ditawarkan juga amat menarik.

Perkhidmatan Sewa Kereta Bandung

Sewa kereta golftrans21,menyediakan sewa kereta bandung dengan pelbagai jenis armada dengan pemandu.

Jenis kereta yang kami sediakan iaitu like : toyota avanza 5 seat, toyota innova 5 seat, toyota hiace 10 seat, fortuner 6 seat, Toyota Alphard 6 seat, Suzuki APV 6 seat, Izusu elf 10 seat, isuzu elf 14/17 seat, bus 30 / 35 seat, bas 40/48 seat.

therefore Kemudahan sewa kereta bandung yang kami berikan meliputi pemandu & tour guide, minyak, tol, dan parking, tv di dalam kereta.

Nikmati perkhidmatan kami selama anda melakukan pelancongan di bandung. because Kami mempunyai tour guide yang sudah dikenal keramahannya dalam melayani para pelancong.

Tour guide kami akan memberikan cadangan tempat-tempat pelancongan dan masakan terbaik yang boleh anda nikmati dalam perjalanan pelancongan anda di bandung.

Destinasi

1. Farm House Lembang Bandung

Farm house merupakan antara tempat peranginan because sangat menarik untuk dijadikan destinasi pelancongan bersama keluarga, kawan, ataupun untuk buat honeymoon dengan pasangan. Kerana di Farm House Lembang terdapat beberapa taman bunga yang cantik. Menawan dipandang mata.

Pemandangan alam pedesaan yang indah, hawa sejuk, dan suasananya like another or seem like in eropa. menjadikan ianya semakin menarik untuk diterokai.

Di Farm House Lembang terdapat beberapa seem like rumah hobbit yang cantik. Dan sangat sesuai jika anda ambik gambar dengan background rumah hobbit tersebut.

Di tempat pelancongan nie, Anda boleh memasang gembok cinta (love locked). because cintanya boleh kekal.

even more rumah hobbit dan love locked. Di farm house also seem like pet zoo. Bagi kanak2, bole bagi makan untuk haiwan. liked rabbit, kambing, lembu, kura2, iguana, itk, ayam, beberapa jenis burung, dan masih banyak lagi..

Saat memasuki gate Farmhouse, so you can or bole tukar tiket dengan susu atau sosis bakar, boleh pilih sesuai selera.

2. Floating Market

Tempat pelancongan di bandung berikutnya yang kne anda terokai adalah seems like pasar apung or that name is Floating Market. Floating Market nie menawarkan wisata alam pedesaan nan asri dan sejuk. Anda dapat also memanfaatkan sewa kereta bandung untuk torekai tempat nie.

Floating Market Lembang memiliki keunikan berupa wisata pasar terapung yang berada di atas perairan, menggunakan sampan. Floating Market Lembang memiliki keunikan dibanding pasar terapung pada umumnya, because tempat ini mempunyai konsep persiaran, not pusat perniagaan like pasar terapung seemlike.

Pasar terapung di sini not berjualan sayur, buah, or daging mentah, in while menjajakan pelbagai jenis makanan dan jajanan sedap khas Sunda, like siomay, baso tahu, colenak, tahu lembang, surabi, sosis bakar, tempe mendoan, lotek, batagor, jagung bakar, karedok, otak-otak, ketan bakar, duren bakar, sendawan, dim sum, an as a result banyak lagi dengan bermacam harga bermula dari 5,000 Rupiah untuk makanan ringan sehingga 35,000 Rupiah untuk makanan yang lebih berat.

even more, sampan- sampan yang menjajakan pelbagai jenis makanan ini juga beratur dengan kemas, tidak seperti di pasar terapung tradisional lain. Para pelancong yang akan mendatangi sampan-sampan nie.

even more, Floating Market Lembang juga mempunyai kemudahan pondok-pondok di sekitar tasik, dan permainan air. like kereta air, boat, dan masih banyak kemudahan lainnya.

3. Dusun Bambu

Dusun Bambu Lembang is a tempat pelancongan yang ada di kawasan Bandung Utara. finally di kawasan kaki pegunungan Burangrang, why you must here ? because ianya mempunyai keindahan alam yang asri dan masih alami serta berhawa sangat sejuk dekat area pegunungan.

Pelbagai aktiviti dan permainan yang boleh anda buat like a camping, jogging, refreshing, or aktiviti outdoor lain yang sangat sesuai dibuat di sini.

Dusun Bambu Lembang also merupakan atua Taman wisata bunga yang sangat cantik. pelbagai macam jenis bunga ada di sini. and almost sesuai untuk anda and like honeymoon maybe or another moment.

Untuk Kanak-kanak, because di sini tersedia rabbit wonderland. also Anda peminat permainan air. Anda bole bermain bola air atau naik sampan. Anda pun also memanfaatkan sewa kereta bandung untuk torekai tempat nie.

above all Jenis Kereta

1. Toyota Avanza 5 seat IDR 500.000

2. Toyota Innova 5 seat IDR 650.000

3. Toyota Hiace 15 seat IDR 1.000.000

4. Toyota Fortuner 6 seat IDR 1.300.000

5. Toyota Alphard 6 seat IDR 1.900.000

6. Suzuki APV 6 seat IDR 550.000

7. Isuzu Elf 10 seat IDR 900.000

8. Isuzu Elf 14 seat/17 seat IDR 1.000.000

9. Bas 30 seat/35 seat IDR 2.350.000

10. Bas 40 seat/48 seat IDR 3.000.000

Kunjungi: https://www.golftrans21.com
Call and whatsapp me :
?+628156254296
?+6282117289848

other web :http://www.dtrans-toutravel.com

Tinggalkan Balasan